top of page
Bevrijd jouw levenskracht

Schitter van Binnenuit met Momi

In het hart van Momi klopt de essentie van transformatie en ontwaking, geïnspireerd door de diepe betekenis van 'Momi' - een Parel in de rijke taal van Hawaï. Deze naam, belichaamt de visie van onze oprichter en spaceholder Megan Arenberg Peeters. Zij gelooft in de unieke kracht en schoonheid die elk mens met zich meedraagt.

Momi is toegewijd aan het begeleiden van mensen op hun pad naar innerlijke verbondenheid, en inspireert hen om vanuit het hart te leven en authentieke keuzes te maken die resoneren met hun ware essentie. Momi is meer dan een plek; het is een heilige ruimte waar mensen worden uitgenodigd om te verbinden met hun diepste essentie, om van daaruit te leven en te stralen.

image00030.jpeg

Missie

Bij Momi is de missie gericht op het bevorderen van zelfbewustzijn en het openen van het hart. Door energietransmissies en maancirkels helpt Momi individuen dichter bij hun kern te komen, in een omgeving van liefde en openheid. Er wordt aangemoedigd om de stem van het hart te volgen, wat leidt tot keuzes die echt resoneren met het individu. Dit pad naar zelfontdekking is ontworpen om een diepere verbinding te creëren met persoonlijke waarden en verlangens, en bevordert een rijker, gelukkiger leven.

Visie

Momi's visie is een wereld waarin iedereen leeft in harmonie met hun ware zelf, geleid door de wijsheid van het hart. We zien een toekomst waarin mensen door zelfbewustzijn en spirituele groei authentiek verbonden zijn met zichzelf en anderen, en waar keuzes gemaakt worden die niet alleen persoonlijk vervullend zijn, maar ook collectief verrijkend. Door het delen van unieke helende technieken streven we ernaar deze visie werkelijkheid te maken. 

image00076.jpeg

Een reis van liefde, verbinding en transformatie

Meet Megan 

Megan, oprichter van Momi, onderscheidt zich door haar liefdevolle  begeleiding in sessies variërend van vrouwencirkels tot energietransmissies. Met vol overgave, vertrouwen en diepe intuïtie, heeft zij velen geholpen een liefdevolle connectie met zichzelf te vinden. Geïnspireerd door haar eigen reis van zelftransformatie, deelt Megan haar inzichten en ervaringen om anderen te leiden naar persoonlijke groei en zelfontdekking.
 

Haar persoonlijke pad naar zelfliefde legt de fundering voor haar empathische begeleiding. Megan weet hoe onverwerkte emoties en blokkades het welzijn kunnen beïnvloeden en richt zich in haar energietransmissies op het creëren van een liefdevolle, helende omgeving. Hierdoor ontstaat ruimte voor loslaten en heling, gedreven door de overtuiging dat iedereen verdient te leven vanuit liefde en vervulling.

Megan’s warme, professionele en spirituele benadering maakt haar een vertrouwde gids in de zoektocht naar innerlijke harmonie en zelfrealisatie, waarbij ze iedereen één voor één ondersteunt op hun unieke pad.

 

 

VOLG MEGAN OP INSTAGRAM

  • Instagram
image00133.jpeg

"In de reis van transformatie, is de kracht van het hart de sleutel tot ontwaken."

Tijdlijn 

2018 - NLP Practitioner 
Tijdens mijn NLP Practitioner training verdiepte ik me in het communicatiemodel en de kracht van overtuigingen, wat me essentiële inzichten gaf in hoe onze waarnemingen en gedachten ons gedrag beïnvloeden. Ik leerde hoe taal onze realiteit vormt en hoe het transformeren van beperkende overtuigingen naar bevorderende kan leiden tot persoonlijke groei. Deze kennis heeft me niet alleen persoonlijk verrijkt maar ook mijn vermogen versterkt om anderen effectiever te begeleiden op hun pad naar zelfontdekking en liefde, door bewuster te communiceren en dieper te verbinden met de essentie van elk individu.

2022 - Vrouwencirkels 
Ik begon met het organiseren van vrouwencirkels, gedreven door de overtuiging dat gedeelde ervaringen en steun in een gemeenschap ongekende kracht hebben. Het is die pure liefde die ik voel wanneer vrouwen samenkomen om hun verhalen, hun onzekerheden, en hun successen te delen. Het zien van de inzichten die ze verkrijgen, bijvoorbeeld om een volgende stap te zetten of om te vertragen en echt te voelen wat er in hun lichaam omgaat, is onbeschrijfelijk.

2023 - LEAP Facilitator 

Ik besloot om nog dieper mijn hart te volgen, wat me leidde tot het voltooien van een training in LEAP, wat staat voor Lifeforce Energy Awakening Process. Deze beslissing kwam nadat ik een diepe connectie voelde met de kundalini-energie, een ervaring die me deed beseffen dat dit essentieel was voor mijn levensmissie. Ik voel me diep dankbaar dat ik nu mag werken met deze krachtige en transformerende levensenergie. De transformaties die ik waarneem bij degenen die aan een LEAP-traject beginnen, zijn werkelijk opmerkelijk. De energie van LEAP is zo puur en transformatief; het vereist een bereidheid tot diepgaande verandering om het pad te bewandelen, gezien de significante impact die het heeft.

Je bent van harte uitgenodigd om een sessie bij mij te volgen. Ik sta met een open hart klaar voor jou, klaar om je te begeleiden op jouw persoonlijke reis naar groei en transformatie.

With Love, 
Megan 
bottom of page