top of page

LEAP
Kundalini Awakening დ

LEAP (LifeForce Energy Awakening Process) is een krachtige methode om te helen. Door speciale energie-overdrachten halen we beetje bij beetje de lagen weg die je door de tijd heen hebt opgebouwd, totdat je weer voelt hoe compleet je eigenlijk al bent. Dit brengt je dichter bij je echte ik en helpt je om vanuit een natuurlijke stroom, met liefde en zonder je druk te maken, in het nu te leven. Ben je klaar om je leven een nieuwe richting te geven?

Wat is LEAP?

LEAP is een rechtstreekse overdracht van levenskrachtenergie dat een diepgaand ontwakingsproces in jou activeert, ook wel kundalini ontwaking genoemd. Kundalini is één van de namen die wordt gegeven aan de krachtige, creatieve en goddelijke levensenergie die ieder mens in zich heeft. Echter sluimert het vaak in ons; we maken er maar beperkt gebruik van. De energie is heel intelligent en ontmoet jou precies waar jij nu bent in jouw proces. Het geeft je altijd wat je aankunt op dit moment en is daarom heel veilig. 

Integratie na een sessie

Wat er tijdens een LEAP sessie gebeurd kan al veel inzicht en bevrijding geven maar het grootste stuk wordt buiten de mat in jouw dagelijks leven verwerkt. Het kan zijn dat je dagen na een LEAP heel dicht bij je gevoel staat en daarom gevoelens erg doorleeft. Ook kan het zijn dat je andere keuzes maakt, sneller tot een beslissing komt omdat je goed voelt wat je nodig hebt. Je kan ook acuut stoppen met bepaalde voedingsmiddelen te nuttigen. Dit zijn voorbeelden van de vele veranderingen die waargenomen zijn na leap sessies.

Overgave is the key 

Het meest essentiële is om je open te stellen voor het moment, precies zoals het zich aandient, en te vertrouwen dat je uit de energie-overdracht precies datgene ontvangt wat je op dit moment nodig hebt, zonder dat je daar moeite voor hoeft te doen.

Tijdens de sessie

Je ligt met je ogen dicht op een yoga mat en luistert naar een zorgvolledig samengestelde playlist.  Tijdens de sessie zal de facilitator (Megan)  jouw levenskrachtenergie aanwakkeren. Je kunt diverse fysieke (bewegingen) en/of visuele (kleuren, beelden) sensaties ervaren. Er kunnen ook emoties loskomen: geluk, verdriet, blijdschap of oerkracht. Er wordt helemaal niks van jou verwacht tijdens een sessie, behalve overgave en vertrouwen.

Goed aarden

Het is belangrijk dat je na een leap sessie goed aard. Dat kan je doen door de natuur in te gaan of eten dat afkomstig is uit de grond te kiezen. Rust te nemen wanneer je lichaam dit van je vraagt. Luister goed naar je eigen lichaam. 

Voorbereiding?

Het advies is om 2 uur van tevoren niet te eten zodat je lichaam niet bezig is met verteren van eten en zich helemaal kan richten op de energie transmissie. 
Op de dag zelf geen caffiene drinken. 

marmeren

AGENDA LEAP

Bekijk hier de agenda voor de aankomende LEAP sessies in Leiden en Leidschendam. En geef jezelf een mooi cadeau!

image00153.jpeg
image00068.jpeg
witte Zanden

Voordelen LEAP

De meest voorkomende voordelen die zijn waargenomen:​

 • Meer mentale helderheid, gevoelens van diepe onwankelbare kalmte

 • Bevrijding en verlichting van stress en spanning in je lichaam

 • Emotionele bevrijding en het overwinnen van traumatische ervaringen

 • Toename van de algehele energie en vitaliteit

 • Verruimd bewustzijn van lichaam-geest en energie

 • Begrijpen en loslaten van beperkende overtuigingen

 • Het afpellen van de lagen van geconditioneerde mentale, emotionele, sociale en culturele beperkingen

 • Meer vertrouwen, veerkracht en authenticiteit

 • Meer verbonden met je intuïtie

 • Herinnering en meer afstemming met je ware zelf en doel

 • Verbeterde creativiteit en productiviteit

 • Verschuiven naar een bewuster leven

 • Meer spiritueel ontwaakt en de ervaring van non-duaal bewustzijn

 • Toegang krijgen tot trillingen met een hogere frequentie

 • Staten van diepe gelukzaligheid, harmonie, vreugde en tevredenheid

image00059.jpeg

Prices

Energy Exchange 

LEAP Open class (max 8) €55,-
LEAP Private Sessie (1 op 1) €222,- 
LEAP DUO Sessie (2 op 1) €333,-
Cacao Ceremonie €55,- 

Ervaar

De magie van een energietransmissie

Voice of the heart 

Amy, wat een euforische ervaring 

Gold___Black_Hand_Drawn_Mystical_Woman_with_Moon_Line_Logo__5_-removebg-preview.png
''Ik kan niet anders zeggen dan: Wauw, wat een bijzondere ervaring had ik tijdens mijn eerste leap sessie. Ik voelde zoveel liefde stromen, door heel mijn lichaam. Op een moment raakte een emotie mij diep, ik vond het erg fijn dat ik mij toen veilig voelde bij de Spaceholder Megan. Wat een prachtige ervaring''
marmeren

Plan een Sessie

Voel jij ''the call'' naar een LEAP Sessie of ben je nieuwsgierig? Plan makkelijk hieronder een sessie. 

bottom of page